SEO / SEM

Søgemaskine optimering (SEO) og søgemaskine marketing (SEM) er 2 områder alle virksomheder med egen hjemmeside bør interessere sig lidt for.

Søgemaskiner som Google, MSN, Yahoo, Jubii m.m er nemlig langt den mest normale måde at finde hjemmesiden på. Faktisk tegner Google sig idag for langt den største del af alt søgning på nettet.

Det kan dog godt stadig betale sig at være med andre steder end Google også selv om det er den primære søgetjeneste, alene fordi Google finder en hjemmeside mere vigtig, hvis den ligger i andre “lister”. Af samme grund kan det godt betale sig at have et link fra f.eks. De Gule SIder, Krak eller Eniro.

Vi kan hjælpe med at afdække din synlighed og komme med forslag til hvad du kan gøre for at opnå bedst mulig placering i f.eks. Google. Og vi tilbyder via vores rapporterings værktøjer løbende placeringsrapporter, så din virksomhed kan følge med i udviklingen af din SEO/SEM strategi.

SEO er optimering af din hjemmeside med henblik på bedst mulig placering i det “organiske” område af søgemaskinerne, altså det område der ikke er sponsoreret. SEM er søgemaskine marketing og dækker over de tiltag man gør for at blive kendt på nettet og de betalte annoncer hos f.eks. Google i form af AdWords.

Book et SEO/SEM møde eller bestil en søgeordsrapport til specialpris, hvis vi må kigge forbi og fortælle lidt om hvad den kan bruges til. Udfyld koponnen herunder og vi vil lave en rapport til 225,- kr. og kommer med gode råd til hvordan du kan forbedre din placering. Det er under halv pris i forhold til normalprisen på 475,- kr.

Udfyld formularen med op til 10 søgeord (mindst 5) og evt. 2 konkurrende hjemmesider vi skal sammenligne med.

Scroll to Top