Concrete5 CMS

Vi har valgt at benytte open source CMS systemet Concrete5 fra concrete5.org som vores primære CMS, da vi mener det er det bedste og mest brugervenlige CMS der findes.

Concrete5 er et CMS der primært arbejder med inline editering, dvs. man retter direkte på siden og ikke via en backend. Det giver en meget bedre fornemmelse af hvad man er i gang med og hvordan det kommer til at se ud når det ligges live.

Systemet arbejder desuden med blokke og der findes mange standard blokke direkte i systemet som f.eks. Indholdsblok, Billedeblok, slidshow, formularer, YouTube video, Google maps for bare at nævne et par stykker. Desuden er der et stort community, hvor man kan få alle mulige ekstra ting. Der er også indbygget billededitor og et avanceret system til styring af ens filer, så som billeder, PDF filer, video m.m.

Systemet er utroligt intuitivt og egnet til websites af alle størrelser og typer. Der findes også et eCommerce modul til systemet, så man kan oprette en online shop.

Hvis du er interesseret i at vide mere om concrete5 eller ønsker en demo af systemet, hører vi meget gerne fra dig på 38 10 40 09 eller info@pageone.dk.

Scroll to Top