Hosted concrete5 CMS

Hosted CMS er vores løsning på et altid opdateret CMS system. Idéen er, at du som kunde betaler en fast månedlig ydelse for CMS systemet og at det så inkluderer løbende opdatering af CMS kernen, samt support indenfor normal kontortid.

Du skal altså kun koncentrere dig om selve indholdet og overlader alt det tekniske til os. Hjemmesiden ligger fysisk på vores server og vi står som sagt for vedligeholdelse af systemet, daglig backup og opdatering af CMS systemet efterhånden som nye funktioner kommer til og du er klar til det.

En Hosted CMS løsning er med til at sikre din virksomheds internet investering på sigt og sikre virksomheden adgang til nye feature i en branche i konstant udvikling.

Hosted concrete5 CMS med mange indbygget moduler
Det CMS system vi benytter er concrete5 som er opensource og har i standard udgaven masser af moduler og dækker de fleste virksomheders behov. Systemet er ikke egen udviklet, men vi har bygget en del moduler til systemet, som vi så vedligeholder. Det sikre at der løbende udvikles på CMS kernen og at vi kan tilbyde mange funktioner uden ekstraydelser.

Hvad koster Hosted CMS?
Vores Hosted CMS løsning koster 7.500,- kr. i opstart og dette inkluderer 2 skabeloner og et “kom godt igang kursus”. Et designoplæg kan fås for 3.600,- kr. og vi ligger indholdet på hjemmesiden til en fast pris pr. side som varierer efter antalet af sider. Jo flere sider jo billigere pris pr. side.

Herefter koster det fra 240,- kr. pr. måned og det inkluderer så løbende opdatering af CMS systemet, hosting samt fri support indenfor normal kontortid.

Aftaler vedr. support udenfor normal kontortid kan indgås, så du altid er sikker på at kunne få hjælp.

Ønsker du at vide mere om Hosted concrete5 CMS?
Kontakt os for at høre mere om mulighederne og fordelene ved en Hosted CMS løsning.

Scroll to Top