Kreativt webdesign

PageOne kommer oprindelige fra en grafisk baggrund og det er derfor en naturlig ting at være med helt fra start og tage del i designfasen. Her igennem har vi nogle åbentlyse fordele, da vi i kraft af en grafisk baggrund ved hvad der virker og hvad der ikke gør.

Vi forstår at tænke i grafisk design og kan samtidig via vores mange års erfaring med internettet, allerede fra start tilrettelægge design og funktionalitet så det passer til internettet som medie. Husk på at der her ikke er tale om et fastlagt format, men it design der skal kunne tilpasse sig mange forskellige devices, såsom desktop, tv, tablets og smartphones.

Benytter du idag et reklamebureau eller har egen grafisk tegnestue, deltager vi naturligvis også gerne i et samarbejde med dem, så der fra starten kan tages højde for “forskellighederne på nettet”.

Vi tilbyder i forbindelse med opbygningen af hjemmesiden at komme med et designforslag, hvor vi i billeder viser forside og undersider, så man allerede på et tidligt stade kan se om det passer til virksomhedens profil og øvrige markedsføring.

Et designoplæg i forbindelse med opbygning af hjemmesiden koster fra kr. 3.600,- kr. Så der er ingen undskyldning for ikke at få vores bud på en hjemmeside der virker.

Scroll to Top